tirsdag den 17. maj 2011

Skovturstæppe!

Så kan det altså godt holde op med at regne, for mit nye skovturstæppe er færdigt! Det er syet af ALT for mange kvadrater af 11*11 cm- i alt fra bomuld, nylon til fleece. Brugen af faste og strækstoffer i en pærevælling kan ikke anbefales, hvis man er perfektionist. (det er jeg heldigvis ikke, men er blevet et par grå hår rigere)
Her ses tæppe, på falsk græsbaggrund, med skoldkop-befængt hyggefyr på!
På bagsiden er der noget coated nylon, så man burde ikke blive våd bagi, hvis græsset stadig er fugtigt!

I kanten er der en løbegang, hvor jeg har trukket en bred snor igennem (syet af 7 cm bred stofstrimmel lagt sammen ala skråbånd af samme stof som bagsiden). Trækker man tæppet sammen bliver det til en kæmpe taske, lige til at smide strandeffekter eller lign. ned i! :) Håber den bliver smart at have med sig!

-også kan det godt holde op med at regne- blev der sagt!

3 kommentarer:

  1. Hold da op hvor er du sej! Det er da ikke så lang tid siden du nævnte for mig at du ville lave sådan et og vupti, nu er du færdig! Sejt! Og hvor er det fint med alle de farver og super smart at det kan samles sammen! Især her i Danmark hvor man aldrig kan vide hvornår det begynder at regne. ;-)

    SvarSlet
  2. Hold op hvor er det fedt. Ogvildt god ide!

    SvarSlet
  3. Kommenterer lige selvom det er et gammelt indlæg - fantastisk idé! Tror jeg skal lure lidt på mine stofrester og lave noget lignende!
    K.h.
    Christina

    SvarSlet