lørdag den 16. februar 2013

Fastelavn!

Fastelavn er fejret nu, både i børnehaven, på vejen, med gymnastikforening og i skolen.
Den ældste er skydeskive - med pil gennem hovedet, den næste er krokodille/rex, yngste er Hulk og den 3. Ældste er Captain America. America dragten er hjemmesyet. Lånte en af datterens bluser der passede i farven og syede stjerne og striber på. Kappe har den rigtige C.A. Normalt ikke, men hvad er en superhelt uden mår man er 5 år??? Krokodillen er brugt 3. År i træk- syet så den er kortbenet til voksne og med langeben til børn- smart ik'?

onsdag den 13. februar 2013

Orden på remoterne!!!

Har været lidt træt af at lede efter remoter... Der er konsekvent 1 der er væk! Tror ikke helt at aftenens projekt gør det helt ud for at problemet bliver løst, men det KAN jo være, når de sådan har hver sin lille lomme!

lørdag den 9. februar 2013

Neon grøn hækling.

Er nu i gang med et neongrønt tørklæde til min yngste datter. Har fundet et sommerfugle- mønster via pinterest! Det består af 3 stangmasker, 6 luftmasker i 2 rækker, i 3. Række skal man lave 3 stangmasker, 3 luftmasker også en fastmaske rundt om de 2 luftmaskerækker fra de 2 forrige omgange. Derefter 3 luftmasker mere!

søndag den 3. februar 2013

Fastelavn

Så er det snart fastelavn! Har syet en "Captain America" dragt til min ældste dreng med slag, hætte og bluse! Den yngste skal være HULK, og var så heldig at han fik en dragt i fødselsdagsgave! - mangler nu kun ældste pige! Den yngste tager en dragt fra gemmerne! :)