torsdag den 29. marts 2012

Kagemand- uden cencur!

Min ældste søn er fyldt en håndfuld år, og ønskede i den forbindelse at dele kagemand ud i børnehaven- med snørebåndhår i rød, ligesom ham selv! Heldigvis er hans stue endnu ikke underlagt kostpolitik så det blev en vaskeægte kage med glasur og slik- pyntet af barnet selv :) nyd synet :)

torsdag den 22. marts 2012

Badesæsonnen kan starte

Har syet en badedragt til min datter- massere af strækstof, overlock og tvillingenål! Har tegnet den udfra 2 andre modeller og forlænget lidt hist og pist! I dag skal hun til svømning, så jeg håber den er god!!!
Hvorfor er det at mine tvillingenål altid knækker når jeg syr med dem?

tirsdag den 13. marts 2012

Robot- bukser

Et par bukser klar til brug. Robotter på lommerne! :)

søndag den 11. marts 2012

Genbrug- sound of music style...

Har altid elsket scenen i sound of music, hvor hun klipper tøj ud af gardinerne, så alle 7? søde børn står med ens tøj de kan lege i. (må være skønt for en teenager..) Har ikke taget gardinerne ned, men har slagtet min mands aflagte sweater! Ud af "kroppen" fik jeg en nederdel og ærmerne blev til bukser til en af drengene- satte dog en ribkant på i toppen. Havde altid ønsket mig en striknederdel- så da manden alligevel havde sorteret en sweater fra... :)

lørdag den 10. marts 2012

Retro-bus

Hvis man godt kan lide retro, så vil jeg gerne anbefale Teknisk museum v. Helsingør. -især hvis man også har nogle bil/fly/bus/motorcykel glade børn. Det eneste minus var at de ikke havde madpakkerum, men heldigvis har vi en stor bil, så vi sad 5 i bagagerummet og 1 på bagsædet! Så nu er der dog lidt flere krummer i bilen!