torsdag den 29. december 2011

Under cover spegepølsemad

Her er et I- telefon cover! Det er camufleret som spegepølsemad- ikke særligt kønt, men sjovt! :) blev hæklet som tidsfordriv mellem Kbh-Falster! Gad vide hvad der dukker op på hjemturen? ;)

onsdag den 28. december 2011

Renovering af hus!

Er gået i gang med et tiltrængt projekt- at få malet huset! Dukkehuset! Jeg fik ikke taget et billed helt fra start, men synes godt man kan se, at det er lidt slidt! Et projekt der kun kan lykkes ;)

Fik malet færdigt i går aftes. Det skulle godt nok have mange gange! Værelserne er lyserødt og turkist, stuen lilla, køkkenet blåt, og badeværelset lyseblåt! Der skal tapeseres i køkkenet!

Så er huset næsten færdigt! Det mangler at få lagt gulv, men mangler en ide- det bliver måske noget stof?! Men det må heller ikke blive sådan at møblerne vælter. Får sikkert den helt rigtige ide i weekenden!
Her ses det næsten færdige hus med møbler
Kanterne er malet hvide og væggene har fået 1 gang.
Et kuk ind til køkken og bad!
FØR...
Huset er malet og mangler  tapet.

mandag den 26. december 2011

Juleaften og juledag!

Har haft 3 dejlige dage med at jule. Alle de hæklede ting er vidst taget godt imod og efterladt mig i et kreativt tomrum ;) - har store planer om at modernisere et gammelt 5 værelses lundby dukkehus, men skal lige have scoret lidt tapet! Mon ikke man kan købe små bidder???
Her er lidt juletræsstemningsbilleder: Det ene billed viser hvordan Petshops, og sylvanians indtog ridderborgen, mens riddere og dinosauruser pænt måtte vente udenfor! Hvordan lærer man 2 drenge at lege med riddere og ridderborg!??

fredag den 23. december 2011

Pas på den ikke stikker...

Nåede at hækle en lille kaktus inden det blev jul! Har lavet en stribet en (18 lm også bare i bagerste maskeled derud af, snøret den sammen i toppen. Lavede derefter en dut af 8 lm... Syet den fast, og lavede tilsidst en "jordkugle") potten er købt i Kvickly! Tænkte den kunne bruges som "antistikkende" kaktus, altså med nåle i der vender indad- nålekaktus :)blev inspireret til at lave en kaktus af Pifpafpuf, og googlede mug frem til billeder af kaktusser! Næste gang hækler jeg sådan en Arizona kaktus ;)....

torsdag den 22. december 2011

Filte filte

Har filtet med ungerne i dag- ville gerne have taget et billed af de 2 små imens, men turde ikke, for så var der nok røget et par fingre- eller også havde mit bord fået lufthuller, men nuttede - det var de, her på julemandens værksted! :)
Håber ikke Mormor og Morfar kigger inden jul... :)
Hjerter lavet af de 2 store
Tændstiksæsker, lavet af hhv. 4 og 2 årig. Sikkert nogle rigtige brandbomber ;)
3 søde pingviner på vej ud i sneen!- den forreste har gyldent hår!

søndag den 18. december 2011

Pølsehorn

Så er der pølsehorn til den ene madpakke. Den anden madpakke blev pakket og afleveret til den nye ejers forældre i dag, så den kan blive åbnet juleaften! Hertil aften er der Love actually og Bridget Jones på 2 forskellige reklamemidtifilmen - kanaler, så ser begge film mens jeg hæklede pølsehorn og behøver ikke se reklamer! Det bøvlede er at finde rundt i personerne da nogle af skuespillerne jo går igen...

lørdag den 17. december 2011

Så der håndmadder

Har hæklet lidt til en madpakke. Det er julegaver til 2 små piger. Madpakkerne strider lidt imod de fleste børnehavers sukkerpolitik, for der er Oreo og en kæmpe cupcake med i. Det skal afleveres i morgen, men kunne godt tænke mig at nå at lave lidt løgringe til rullepølsen, rød/grøn peber til osten og måske et pølsehorn! :) godt at der er massere af godt tv at hækle til! :)

fredag den 16. december 2011

En gulerod!

Har hæklet en gulerod som overspringshandling til en tøjkrise... Jeg skal til julefrokost! Skulle nok have syet en kjole i stedet for;)

onsdag den 14. december 2011

Endelig færdige!

Har været i gang med de her bukser i alt for lang tid. Dels pga. Manglende tid, men også fordi de valgte at drille RIGTIGT mange gange og alt for mange steder! De er syet med snydegylp, udvendige lommer med pipingkant- i kanten;) også er der elastik forneden, men kun bagpå! Håber drengen gider gå med dem- ellers syr jeg et strygemærke på med en bil- så kan han lære det!!!

mandag den 12. december 2011

Flere kager

Så blev der lavet et par kager mere! De skal gives i julegave til en lille sød pige! :) Der er også kommet krymmel på donut'en :) Tror ikke hun kan se at det er en hindbærsnitte. Synes det er svært at finde dej og wienerbrøds-farvet garn ;)

På tur med drenge

Her kan man se lidt billeder fra en hyggetur på strøget

lørdag den 10. december 2011

Hindbær snutte

Sad og kiggede i reklamer i dag, og fik øje på en opskrift på hindbærsnitter lavet at "det søde liv" damen- så jeg måtte altså lige hækle en hindbærsnutte til kage samlingen! ;)

tirsdag den 6. december 2011

Kage til kaffen

Fik lige en trang til at hækle lidt kager igen- måske bliver de til en julegave- måske til en pakkeleg? 3 stk. Blev det til lige midt i alle TVs julekalendre!

PS. Kaffe koppen er tom
PPS. Koppen er ikke hæklet!