søndag den 29. august 2010

GDS schrunchie




Som før skrevet, så har jeg en stærk tro på at schrunchien er på vej ind i modebilledet igen, jeg vil i hvert fald gøre mit til at den kommer frem! Så her er en Gør Det Selv billedvildledning af hvordan man selv kan lave dem!
1. Klip en stimmel ca. 10x40 cm
2. sy de 2 korte sider sammen og læg tuben fladt ned på et bord.
3. fold de 2 langsider ind mod midten



4. fold de andre 2 sider mod hinanden ret mod ret, så folden ligger inde i midten. Sy nu de 2 yderste sider sammen og træk midten ud efterhånden som du syr. Pas på at midten ikke bliver syet fast i kanten!



5. Sådan ser det ud i maskinen!
6. Stands med at sy lidt inden du når til starten så du har et vendehul
7. Vend den rundt.
8. Put elastik i.
9. Sy hullet pænt sammen med symaskine! FÆRDIG :D

torsdag den 26. august 2010

Min mobils yndlings sovepose!


Min mobil kan bedst lide at hænge ud i denne sovepose med ugler på! Den har strop, så den kan komme med ud, selvom jeg ikke har lommer og så har den en "hive ud strop" så den er nemmere at få op om morgenen ;)

Flere bukser! :)

Det er snart tid til langebukser igen! (dog ikke i følge Jesper, som går i shorts til okt) Men drengene behøver jo ikke nødvendigvis at følge trop! Så jeg syr lige lidt bukser til dem! :)

Her er et par i samme bløde blå stof fra min mormor, som Buster fik bukser i! Her med turkise detaljer og biler på lommerne! Noget bilstof jeg fik af Jespers tante Bodil! -så bliver det ikke finere!!!

Bilerbukser!


Walter er helt vild med bilerne fra "biler", så da han så stof med biler på i en stofbutik, måtte han bare eje det. Så jeg syede nogle bilerbukser til ham. Han er meget glad for dem! :)

Bindebluse

Her er en bindebluse til Tilde med patchwork ærmer! Den er lavet i blød velour med kantebånd og en Zebraknap :)

tirsdag den 24. august 2010

Blå bløde bukser

I dag har Buster fået et par nye bukser.
Blåt stof, som jeg fik af min Mormor. Med bløde pelslommer, nupset fra en heldragt, syet med grønne detaljer :) Håber han kan passe dem :D

mandag den 23. august 2010

Flere mobiltelefon soveposer

Her ses min ældste piges mobilholder! Med snor i så hun kan have den med sig overalt! :)

søndag den 22. august 2010

Pandekager!


I går fik vi pandekager! Da vi er 6 i familien, skal der et bjerg til, der kan gøre selv Rasmus Klumps mor svedig på panden!
For at det ikke går alt for stærkt med at stakken ryger, putter jeg lidt fuldkornsmel i! Så bliver ungerne så dejligt mætte!

Her er et lille billed af stakken

Opskriften er nem:
8 æg
8 dl mælk
5 dl mel
3 dl speltmel
et drys sukker
Et knibs salt
et sqeeze med en lime
et drys vanillesukker

Scrunchien lever!




Jeg har lavet en Scrunchie.
Jeg er sikker på at den kommer tilbage i modebilledet lige omlidt, så nu vil jeg være lidt på forkant! Her er et billed af den
Og dagen efter lavede jeg en lille bunke:

lørdag den 21. august 2010

Mei-tai!


Her ser vi en min yndlings mai tai- bæresele. Den var god at have, da vi var på tur ved vandfald, hvor Buster i hvert fald ikke skulle løbe frit omkring!

søndag den 15. august 2010

Stoflager


Så har jeg fået ryddet op i mit stof. Jeg har ret meget, for det fylder en hel EXPEDIT reol! Det har taget næsten en hel dag at få lagt det i kasser i farve og kvalitets-orden, klippe dumme rester af etc. Fandt også min hjemmegjorte brudekjole, så Maja og jeg tog en lille brudeopvisning i stuen!

torsdag den 12. august 2010

Æblebukser




Blev lige bidt af et galt æble og syede nogle smækbukser til en lille fyr. Der er ringe i selerne, så man kan stramme dem i forhold til hvor stort barnet er! :D

Forfra

Bagfra

Bukser


Jeg synes det ser sødt ud til små kravle/ble børn at der er noget på numsen. Har lavet et par med ugle på og et med pindsvin! Her kan man se dem med Ugle på!

Spejder!


Mine piger er begyndt til spejder. Og da jeg synes at 399,- er mange penge for en spejder uniform, har jeg kreeret 2 stk. til dem for ca 70,-! Så gør det heller ikke så meget hvis de kun vil gå til det et lille stykke tid :)

Her er den ældste spejder, klar til at tage på sin første spejdertur- 1 uge væk fra sin lille familie!!!

tirsdag den 10. august 2010

Stjernepude












Her er 2 stjernepuder. De kan bruges til at sidde på. Lavet af 15 kvadrater og syet med en lynlås i den ene side, så fyldet kan tages ud, så den kan vaskes. Fyldet er de billige dyner fra IKEA, så hvis man får en sovegæst, kan man lige nupse en ud :D


Her er en hæklet orange giraf med slaskeben!


Og her et sjal hæklet i mit yndlingsmønster. Opskriften fik jeg dikteret over telefonen af min gamle kollega og hæklelærermester!

Lappefleecebluser



Kan godt lide at lave fleecebluser med forskellige farver og mønstre. Her ses en drenge og en pige udgave :D De tager bare så pokkers lang tid at lave :D

Iphone covers



Har lavet nogle små soveposer til I-phones. De skal jo også sove godt! De 2 af dem blev solgt på loppemarked i Valby! :)